LA ROSA TATUADA

LA COMEDIA DE L’OLLA

L’AUCA DEL SENYOR ESTEVE

LA BARCA NOVA

La Barca Nova ha estat sens dubte l’èxit més gran dE la dècada 2010-2020 per la Companyia del Centre Cultural. Estrenada a l’agost de 2010 a Sant Pol de Mar, on repetirem el 2013 i el 2018, el setembre de 2014 és va representar a Arenys de Mar, el gener de  2015 a Andorra la Vella, el maig de 2018 a l’Ametlla de Merola i finalment l’octubre de 2018 a Sant Andreu de Palomar (Barcelona) dins els actes de commemoració del 150 aniversari del naixement del seu autor Ignasi Iglésias

SANT POL DE MAR 1714

El dissabte 15 de febrer de 2014 vàrem rememorar el setge, l’ocupació i la posterior crema del poble a mans de les tropes borbòniques. En els diferents escenaris muntats per a l’ocasió, van prendre-hi part desenes de ciutadans, encapçalats per l’elenc teatral. Un dels moments més emotius del recorregut va ser la crema del poble que es va poder seguir des de l’ermita de Sant Pau i que van recrear La Infernal de la Vallalta i el grup de percussió Txacum. El muntatge i teatralització va estar organitzat pel Centre Cultural i dirigit per Josep Mestres.

AL VOSTRE GUST

L’ESTIUEG

Des de l’inici del nou Elenc del Centre Cultural sempre m’he plantejat de cercar obres on puguin participar força actors i alhora cerca obres amb un text ric i que a tots plegats ens serveixi per créixer.

I aquesta adaptació de Jordi Galceran sobre la famosa trilogia de Carlo Goldoni la vaig trobar realment adient a tots aquests aspectes.

Evidentment que, a banda dels actors comptem amb un equip tècnic extraordinari, ja que és una obra complexa que recrea quatre espais diferents i sense l’enginy d’aquest equip, que notareu tot just començar l’obra, hauria estat impossible representar-lo damunt del nostre petit escenari.

En aquesta proposta, el Centre Cultural realment ha tirat la casa per la finestra i atrevir-se a fer aquesta producció en el temps que corren és molt d’agrair.

Goldoni en aquesta obra ens acosta aquells primers estiuejants de classe alta de mitjan segle XVIII on tots els personatges es mouen i fan i desfan per aquest estiueig, capaços de qualsevol cosa…

El fet d’aparentar, de voler ser moderns, fins i tot els fa confondre amb els sentiments i l’amor.

Tot plegat resulta ser,jo crec, una historia divertida i entretinguda.

Esperem doncs que gaudiu d’aquest estiueig.

Estiu 2012

Josep Mestres Verges

EL VENTALL DE LADY WINDERMERE